Chainhubb, de snelste weg naar de grootste marge in Wholesale

ChainHubb introduceert een innovatief platform voor de supply chain van meer dan 10.000 producten waaronder meer dan 5000 A-merken in de branche voor verpakking en disposables. ChainHubb verbindt leverancier en eindklant met minder schakels en optimale ondersteuning voor producent en reseller. Met een volledig digitale infrastructuur realiseert ChainHubb een groei van de winstmarge tot 70%.

ChainHubb, spin in het web voor de supply chain in verpakking en disposables

ChainHubb ontzorgt en faciliteert o.a.:
  • Warehousing, vanuit een centraal distributiecentrum in Zwolle (Nederland)
  • Logistiek
  • Optimale ondersteuning in marketing, acquisitie en aftersales voor producent en reseller
  • Debiteurenbeheer
  • Betalingsverkeer

Het ChainHubb netwerk, elke partner in zijn kracht

Door producent en reseller middels het ChainHubb membership toegang te geven tot één netwerk in de supply chain van verpakkingen en disposables, brengt ChainHubb producent en eindgebruiker geheel digitaal en super efficiënt bij elkaar. Elke schakel in de supply chain focust zich op waar hij goed in is en biedt zo de meeste toegevoegde waarde. Dat betekent fikse tijdwinst, een enorme kostenbesparing en maximaal rendement.

ChainHubb dasboard, real time informatie

ChainHubb faciliteert leverancier en reseller met opslag, logistiek, marketing en after sales en geeft haar leden 24/7 online toegang tot het ChainHubb dashboard, waar voorraad, omzet, verkoop, benchmarks en prognoses real time gevolgd kunnen worden.

Het ChainHubb netwerk voor producenten

ChainHubb resellers zijn zelfstandige accountmanagers die gebruik maken van onze volledig digitale infrastructuur. Als zelfstandig ondernemer biedt het ChainHubb membership hen een team van ervaren specialisten die ter ondersteuning voor ze klaarstaan. Met 100% support in sales zoals online marketingcampagnes, telefonische acquisities en speciale aanbiedingen voor de doelgroep van onze resellers, tillen we de verkoop in rap tempo naar een hoger level. ChainHubb maakt het mogelijk om rechtstreeks met de producent zaken te doen, en dat maakt ChainHubb uniek voor haar resellers. Jij kunt producten aanbieden die flink onder de productprijs ligt die klanten via de reguliere kanalen betalen. ChainHUbb stelt een minmumprijjs voor de producten vast en jij bepaalt zelf de uiteindelijke verkoopprijs: tel uit je winst. Resellers kunnen via het online dasboard 24/7 -en real time- o.a. verkoopcijfers, acquisitieresultaten, verkoopwaarde, regioresultaat en benchmarks volgen.

Het ChainHubb netwerk voor resellers

Producenten die aangesloten zijn bij ChainHubb zijn geselecteerd op basis van het MVO-beleid. Het ChainHubb membership garandeert haar producenten verkoop van voorraden binnen 45 dagen. Door de efficiënte inrichting van het ChainHubb platform maken aangesloten leveranciers winstmarges die kunnen oplopen tot wel 70%. Daarnaast zijn zij verzekerd van perfecte productpresentatie, worden klantenservice, voorraad- en debiteurenbeheer uit handen genomen én krijgen ze een uitstekende prijs voor hun producten. Ook producenten maken gebruik van het online dashboard van ChainHubb dat real time informatie laat zien met betrekking tot o.a. voorraadbeheer, verkoopcijfers, uitstaande offertes, marketinginformatie en benchmarks.
Naast alle ondersteuning helpt ChainHubb producenten in het maken van collectieve afspraken voor het inkopen van grondstoffen die een besparing kan opleveren tot wel 20%.

Producenten zitten bij ChainHubb op rozen! Via ons efficiënte wholesale platform kun jij je producten gewoon afzetten tegen marktconforme minumumprijzen. Je bespaart enorm op onnodige schakels in de supply chain, waardoor de marge kan oplopen tot wel 70%. ChainHubb rekent 10% commissie over elke verkooptransactie. De totale verkoopcommissie wordt vermeld in de wekelijkse verkooprapportages en wordt verrekend met je factuur aan ChainHubb.

ChainHubb GreenPower, duurzaam en maatschappelijk verantwoord

Net als wij vinden onze resellers en producenten het milieu hartstikke belangrijk en daar worden ze voor beloond met het ChainHubb GreenPower Certificate. Want omdat ChainHubb producent en eindafnemer zo efficiënt bij elkaar brengt, bereiken producten niet alleen sneller, maar ook zonder omweg hun eindbestemming. Dat betekent veel minder kilometers én minder opslag die samen leiden tot lagere kosten en minder CO2-uitstoot. Dat voelt super goed en is een stuk beter voor het milieu.
Om nog een stapje verder te gaan dan de reductie van CO2-uitstoot nemen we in ons milieubeleid hergebruik vanzelfsprekend mee. We streven naar een supply chain die een zo klein mogelijke ecologische footprint achterlaat door te kiezen voor producten met hoog percentage aan gerecycled materiaal. Daarnaast blijven we voortdurend op zoek naar innovatieve materialen die biologisch afbreekbaar zijn om het milieu zo min mogelijk te belasten.

Wholesale 2.0, ChainHubb

Neem contact met mij op over het ChainHubb membership