ChainHubb voor producenten

Producent

Producenten en importeurs hebben te maken met uiteenlopende afnemers, van groot tot klein. Voor elke individuele afnemer geldt dat voorwaarden, assortiment, wensen, leveringsvoorwaarden en betalingsvoorwaarden verschillend zijn. Voor betekenen al die verschillen hoge kosten en verlies van kostbare tijd.
Met jarenlange ervaring en kennis van de markt heeft ChainHubb een geheel nieuw Wholesale platform ontwikkeld voor de supply chain voor verpakkingen en disposables. ChainHubb is jouw facility manager die de randzaken uit handen neemt en ontzorgt: je ‘verlengstuk in Europa’.
Door het samenvoegen van de activiteiten van de verschillende groothandels, accountmanagers en andere kopende partijen, linkt ChainHubb de producent direct aan de eindgebruiker. Zo ben je als producent verzekerd van de hoogst haalbare marge op je producten en laat je alle arbeidsintensieve en tijdrovende activiteiten over aan ChainHubb.
ChainHubb faciliteert niet alleen opslag, distributie, marketing, sales en debiteurenbeheer, met ons online dasboard voorzien we je ook van real time informatie met betrekking tot voorraad, verkoop, inzicht op geografisch en sectorniveau, benchmarks en prognoses.

Voordelen van ChainHubb voor producent

 • Hogere marge tot wel 70%
 • Stijgende verkoopcijfers
 • Perfecte productpresentatie
 • Verzekerd van betaling
 • Voorraadbeheer naar wens uitgevoerd
 • Besparing op grondstoffen door collectieve inkoop
 • Geen andere schakels, ChainHubb levert direct aan de eindgebruiker
 • Verkoop via 1 partner
 • ChainHubb faciliteert marketing, sales en klantenservice voor je producten
 • Real time verkoopcijfers
 • Branche benchmarks
our-services-image-02
ChainHubb is ontwikkeld met het oog op de hoogst haalbare marge voor iedereen in de supply chain.
 • 1.
  ChainHubb verhoogt je naamsbekendheid omdat producten worden aangeboden onder jouw eigen merknaam.
 • 2.
  ChainHubb stemt de marketingstrategie af op je producten en bieden je producten aan de belangrijkste en meest interessante doelgroepen aan.
 • 3.
  We faciliteren klantenservice en leveren diensten op maat, zoals verpakking in eigen huisstijl: bedrukte verpakkingen of sleeve producten.
 • 4.
  Je hebt 24/7 en real time inzicht in je verkopen en benchmarks omdat je het online ChainHubb dashboard gebruikt met panels zoals Voorraadrapportage, Verkoopcijfers, Regio rapportage, Klant rapportage, Marketing rapportage en diverse prognoses.
 • 5.
  Je producten worden centraal opgeslagen in ons distributiecentrum in Zwolle.
 • 6.
  Bestelde producten worden de volgende dag geleverd.
 • 7.
  Last but not least, je bent verzekerd van betaling: betaling vindt plaats 14 dagen na het wekelijkse verkooprapport.
our-services-image-03

ChainHubb 45-dagen verkoopgarantie

We zijn overtuigd van onze marketing- en verkoopstrategie en garanderen een verkooppercentage van 90% van de productvoorraad binnen 45 dagen na ontvangst van je producten in ons distributiecentrum. In het uitzonderlijk geval dat verkoop van voorraad niet lukt binnen 45 dagen, worden de verkoopcommissie en kosten voor opslag van niet-verkochte producten niet berekend.

Voorwaarden voor verkoopgarantie

 • 1.
  Om zeker te kunnen zijn van levering houden we voor elk product 10% veiligheidsvoorraad aan. Deze 10% voorraad valt buiten de 45-dagen verkoopgarantie. Mocht de producent het product uit de markt halen dan moet ChainHubb hiervan schriftelijk in kennis worden gesteld, daarna wordt de 45-dagen-verkoopgarantie weer van kracht.
 • 2.
  Als een klant na een offerte bedenktijd nodig heeft wordt het aantal benodigde producten gereserveerd. Tijdens deze bedenktijd wordt de 45-dagen verkoopgarantie gepauzeerd. In het dashboard is te zien hoeveel offertes er openstaan, ze worden in de wekelijkse besprekingen meegenomen. Elke offerte heeft en geldigheidsduur van 14 dagen. Als een offerte eenmaal is verlopen kan geen nieuwe offerte met dezelfde voorwaarden gedaan worden aan dezelfde klant.
 • 3.
  Tijdens officiële feestdagen en verplichte vrije dagen die in Nederland gelden, wordt de 45-dagen verkoopgarantie gepauzeerd en weer van kracht op de eerstvolgende werkdag na afloop van de officiële feestdag of verplichte vrije dag.

ChainHubb Membership & tarieven

Net als jouw bedrijf, is ook ChainHubb een bedrijf met een winstoogmerk. We zijn transparant en delen in alle openheid onze verwachtingen en de winst die we prognosticeren. Maak gebruik van onze jarenlange expertise en kennis van de Europese markt. We laten je graag zien hoe we jouw winst en verkoopcijfers kunnen verhogen.
Producenten zitten bij ChainHubb op rozen! Via ons efficiënte wholesale platform kun jij je producten gewoon afzetten tegen marktconforme minumumprijzen. Je bespaart enorm op onnodige schakels in de supply chain, waardoor de marge kan oplopen tot wel 70%. ChainHubb rekent 10% commissie over elke verkooptransactie. De totale verkoopcommissie wordt vermeld in de wekelijkse verkooprapportages en wordt verrekend met je factuur aan ChainHubb.
ChainHubb zorgt ervoor dat je als producent een eerlijke prijs voor je producten ontvangt. Door onze efficiënte manier van werken zorgen we voor een scherpe prijsstelling die onweerstaanbaar wordt voor afnemers. Bekijk onze aantrekkelijke tarieven, start met verkoop via ChainHubb en verhoog je winst, cashflow en verkoopcijfers.
our-services-image-02

Wholesale 2.0, ChainHubb

Neem contact met mij op over het ChainHubb membership