1. ChainHubb - Maak_gebruik_van_het_krachtigste_wholesale_platform_in_de_markt

Word jij ChainHubb Reseller?

Maak gebruik van het krachtigste Wholesale platform in de markt!

Als reseller wil jij je klanten optimaal bedienen. Adviseren en verkopen zit jou in het bloed. Jij luistert naar je klanten en begrijpt ze als geen ander. Je aanbod perfect afstemmen op de vraag van jóuw klant, daar ligt jouw uitdaging. Daarnaast wil je zaken als logistiek en administratie goed op orde hebben en is ondersteuning op het gebied van marketing meer dan welkom. Bij ChainHubb begrijpen we dat als geen ander. Als ChainHubb reseller handel je onder je eigen bedrijfsnaam en is je eigen webshop je belangrijkste digitale verkoopkanaal.
ChainHubb is het internationale, vernieuwende platform dat de gehele supply chain in de markt van disposables en foodverpakkingen van producent naar eindklant samenvoegt. Het assortiment van ChainHubb telt meer dan 10.000 artikelen waaronder ruim 5.000 A-merken, en is zorgvuldig samengesteld. Als reseller ben jij de enige schakel in het hele proces en dat heeft voor jou én je klanten behoorlijk wat voordelen. Jij bent zelfstandig ondernemer en maakt gebruik van onze kennis, ervaren mensen en data om je onderneming als de specialist in de markt van disposables en verpakkingen binnen jouw doelgroep en regio te positioneren. Jouw klanten plaatsen bestellingen moeiteloos via je eigen webshop.

Ben jij de reseller die we zoeken?

Jij bent ondernemend en initiatiefrijk, je maakt makkelijk contact en je bent een kei in netwerken. Met jouw commerciële vaardigheden en affiniteit voor disposables en verpakkingen ben jij voor jouw klanten de ideale partner. Daarnaast heb jij die gunfactor waarmee je klanten bindt en boeit. Natuurlijk ga je voor goud en neem je geen genoegen met een tweede plaats.
3. ChainHubb - ben_jij_de_reseller_die_wij_zoekenkopie

Partner worden, investering

Om ChainHubb reseller te kunnen worden sta je als groothandelsonderneming ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Ben je nog geen ondernemer maar heb je wel een relevant netwerk en de nodige ambitie? Neem contact op dan bespreken we de mogelijkheden.
Bij aanvaarding van het lidmaatschap breng je € 9.875,00 ledenkapitaal in. Bij uittreding wordt de gehele som aan je terugbetaald. De maandelijkse contributie bedraagt € 100,00.
about-us-02-image-01

Wholesale op z’n best, ondernemen zonder financieel risico

Als ChainHubb reseller maak je gebruik van ons centraal distributiecentrum waar alle voorraden van deelnemende producenten zijn opgeslagen. Jij bepaalt wie je doelgroep is en stemt je aanbod hierop af. Wij zorgen ervoor dat je geen financieel risico loopt omdat je volledig ontzorgd wordt in het beheer van je debiteuren.

ChainHubb ontzorgt: marketing, administratie en klantenservice

Je krijgt van ons een totaaloplossing met tal van voordelen. Je blijft je eigen webshop gebruiken of, als je nog geen webshop hebt, krijg je de beschikking over je eigen webshop die gemaakt wordt in jouw huisstijl en een aanbod laat zien van producten tegen fabrieksprijzen. Jij kunt producten aanbieden die flink onder de productprijs ligt die klanten via de reguliere kanalen betalen. ChainHUbb stelt een minmumprijjs voor de producten vast en jij bepaalt zelf de uiteindelijke verkoopprijs: tel uit je winst. Je maakt je geen zorgen meer over een eigen voorraad en de gehele logistiek wordt voor je geregeld. Vandaag voor 15:00 uur besteld, betekent voor jouw klant dat de order de volgende dag in huis is. Voor we het vergeten: de online marketingmachine en de medewerkers van het ChainHubb callcenter staan tot jouw beschikking om je verkopen een extra boost te geven.
ChainHubb regelt het onderhoud van je webshop, neemt de klantenservice uit handen en verzorgd van A tot Z de online en offline marketing. Een team van ervaren binnendienstmedewerkers ondersteunt je met koude acquisitie om orders voor je webshop binnen te halen en afspraken voor je in te plannen.

ChainHubb dashboard, real time info

Log in op het online dashboard en je hebt altijd alle relevante data en benchmarks bij de hand. Je kunt je verkopen en de ontwikkelingen in de markt real time te volgen. Het dashboard geeft je gedetailleerde informatie zoals de verkoop van producten in volume en waarde, benaderde klanten per product en doelgroep, uitstaande offertes, binnendienstresultaten, (online) marketingresultaten en uiteraard een volledige prognose van alle relevante informatie.
Om ervoor te zorgen dat je ‘on top of things’ blijft, nemen we elke dinsdag het weekrapport van de week ervoor met je door. We bespreken de verkoopresultaten en analyseren waarom zaken goed, prima of even wat minder gaan. Met alle info uit het dashboard weten we precies wat er speelt in de markt en kunnen we wekelijks nieuwe strategische keuzes maken.
landing-image-21

Jij wordt ChainHubb partner, en dan?

Werk aan de winkel! Samen bepalen we op basis van je netwerk en affiniteit je doelgroep en in welke regio’s jij actief wilt zijn. Hierbij kijken we goed naar je huidige netwerk en prospects.
Zijn regio’s en doelgroep bepaald? Daarna selecteren we de productgroepen en bepaal jij je verkoopprijs. Vervolgens nemen onze collega’s (toppers) van Marketing contact met je op voor het ontwerp van je huisstijl en de inrichting van je webshop. Je huisstijl en webshop worden zo opgemaakt dat ze een goede weerspiegeling zijn van je vaardigheden en product-affiniteit.
En heel belangrijk, reken maar dat jouw webshop een no-brainer wordt. In een oogopslag wordt duidelijk wat je doet en wat je verkoopt. We zorgen ervoor dat je klant met twee keer klikken vindt wat ‘ie zoekt en dat jouw webshop qua look & feel feilloos aansluit bij de beleving die jij voor ogen hebt (en geheel responsive, dus jouw webshop werkt prima op een desktop en mobiele telefoon).
2. ChainHubb - jij_onderneemt_chainhubb_ontzorgt

Jij onderneemt, ChainHubb ontzorgt

  • Voorraad
  • Logistiek
  • Marketing
  • Acquisitie
  • Debiteurenbeheer
  • Afhandeling retouren
  • Online dasboard: real time inzicht in verkoop en benchmarks

Samen op weg naar succes

Als reseller selecteer je zelf de producten uit het ChainHubb assortiment die relevant zijn voor jouw doelgroep. Wij zorgen voor de tools die je nodig hebt om snel en toegankelijk van een klant een trouwe klant te maken. Met ondersteunend materiaal, kennis en data, helpen we je jouw doelgroep perfect te bedienen en maximaal rendement uit je uren te halen.
Het eerste half jaar coachen we je richting een omzet van minimaal € 100.000,- per maand. Vanzelfsprekend vergaderen we wekelijkse online om verkopen, data en benchmarks te vergelijken en te bespreken. Naast het bieden van een platform dat gewoon werkt (en hoe!), ondersteunen we je in je rol als leverancier. ChainHubb helpt je een toekomstbestendig verdienmodel te realiseren zonder dat we ons echt bemoeien met jouw business. De 25ste van iedere maand maken wij je verkoopcommissie over op jouw zakelijke rekening.

Wholesale 2.0, ChainHubb

Neem contact met mij op over het ChainHubb membership