Dropshipping

Vind jij het leuk om te verkopen en wil jij graag een zakcentje bijverdienen, maar heb je niet de middelen tot je beschikking om een fysiek bedrijf op te zetten? Word dropshipper! Je hebt geen bedrijfspand of opslagplaats nodig en je betaalt pas voor de producten wanneer je ze verkocht hebt. Je hebt alleen een webshop nodig om te verkopen en geld te verdienen. 

Hoe het werkt

Via de ChainHubb App vul jij het assortiment van jouw webshop aan. Zodra iemand bij jouw webshop een bestelling plaatst, dan komt deze automatisch bij ons binnen. Wij versturen de producten in een blanco doos naar jouw klant. Op de pakbon staan jouw gegevens. Wij versturen de producten direct vanuit ons magazijn naar jouw klanten, met jouw bedrijf als afzender. Wil jouw klant iets retourneren? Het adres van ChainHubb staat vermeld als retouradres. Zo heb jij dus geen omkijken naar verzendingen en retouren, dat regelen wij voor jou.  

Geen voorraad

Je hoeft niet te investeren in voorraad, je maakt gebruik van onze voorraad.

Logistiek partner

Wij voeren de ordervoorbereiding en verpakking uit, zie ons als jouw logistieke partner.

Jouw huisstijl

DHL bezorgt direct aan de eindklant, onder jouw naam en met jouw logo.

ChainHubb App

In de ChainHubb App staan alle producten die wij leveren. Na installatie van de app heb je toegang tot alle producten. Je kiest zelf welke producten jij wil opnemen in jouw assortiment. Als je de producten hebt toegevoegd, kan je ze direct verkopen!
Wij zijn een dropshipper met een logistiek magazijn met meer dan 1.000 palletplaatsen waar wij onze eigen voorraden opslaan en distribueren.
Voor pakketverzendingen werken wij met DHL, voor pallettransport en volle vracht werken wij met partners zoals Oegema Transport.
Wij werken aan jouw merkbekendheid. Al jouw bestellingen worden verzonden met een pakbon in jouw huisstijl, zodat jouw klanten de bestellingen identificeren met jouw webshop.
Wij bieden de scherpste prijzen in de markt, ongeacht de verpakkingseenheid.
Het is mogelijk om per categorie de catalogus te downloaden. Je kan jouw webshop koppelen voor een volledig digitale gegevensuitwisseling en het toevoegen van producten.
Productcatalous in: CSV, XML, FTP, ChainHubb App
Bestellingen in: CSV, EDI, ChainHubb App
Je kan onze volledige catalogus, naast een eigen webshop, verkopen op alle beschikbare marketplaces zoals Amazon, Bol.com, Ebay, etc.
Wij bieden een uitgebreide oplossing voor dropshipping: als Lightspeed partner leveren wij complete technologiën en volledige synchronisatie.
Webshopimporter

Betaalmethoden

Je wilt beginnen met dropshippen. Maar hoe ziet het financiële plaatje eruit? Wij bieden drie betaalmogelijkheden aan: Wallet, Mollie.com en Kopen op rekening.

Wallet

Je kunt simpel en eenvoudig jouw kooptegoed opwaarderen via bankoverschrijving of iDeal. Dit salda kan je gebruiken om nieuwe bestellingen te plaatsen.

Mollie.com

Via Mollie.com kan je gebruikmaken van alle betaalmethoden die Mollie.com aanbiedt.

Kopen op rekening

Na goedkeuring van Coface kan je bij ons op rekening kopen.