about-us-02-image-01

Wie wij zijn

ChainHubb is de meest complete B2B groothandel en dropshipper in zakelijke verbruiksartikelen, geschenken, vloeren en meubilair.

Wij digitaliseren en minimaliseren schakels in de supply chain . Onze producten kopen wij zoveel mogelijk in bij de bron. Hiermee maximaliseren wij de winstgevendheid binnen de supply chain. Waardoor minder schakels meer winst maken.

Wij werken met meer dan 1.000 ondernemers nauw samen in de branches verpakkingen en disposables, facilitair, woning- en kantoorinrichting, doe-het-zelf-artikelen en relatiegeschenken. Een goed partnership met sterke leveranciers is cruciaal om jouw klanten optimaal te bedienen.

Met veel passie zet ons team zich dagelijks in om zelfstandige ondernemers te ondersteunen en ontzorgen. Zo kunnen zij zich bezighouden met hun passie: verkoop en advies.

ChainHubb, de kracht achter de zelfstandige groothandel.

Lightspeed Webshop Groothandel
15
Producenten
1500
Klanten
10000
Producten
35
Resellers
our-services-image-03

Onze visie

Zelfstandige ondernemers voelen zich thuis bij ChainHubb. Ondernemerschap met professionele ondersteuning staat centraal. Daarbij hebben zij de keuze uit verschillende samenwerkingsvormen zoals dropshipping en B2B groothandel. Zo profiteren de ondernemers van inkoopvoordeel, regelmatige kennisuitwisseling, marketing, verkoopsamenwerking en ondersteuning op het gebied van e-commerce.

ChainHubb verbindt vakmanschap, innovatie en marketing voor zelfstandige ondernemers met de kracht en het gemak van het ChainHubb netwerk als resultaat. Wij willen ervoor zorgen dat zelfstandige ondernemers maximaal resultaat halen uit hun bedrijf. En dat hun bestaansrecht en levensvatbaarheid ook voor de lange termijn gewaarborgd zijn.

Het ontstaan

Met roots in de financiële sector hebben wij in 2013 onze activiteiten opgezet als inkooporganisatie, waarbij wij machine-uren inkochten bij productiebedrijven in disposables, verpakkingsmaterialen en facilitaire producten. Namens distributeurs lieten wij producten produceren welke per volle container/vrachtwagen werden verkocht aan toonaangevende groothandels, zoals Bidfood (voorheen DeliXL), Hanos, Sligro en overige groothandels in voornamelijk de foodservice. 

Met de toenemende digitalisering merkten wij dat de markt dynamischer werd en de eindklant maakte de stap naar de digitale groothandel, de webshops in verpakkingsmaterialen en schoonmaakartikelen. Deze stap was bij onze distributeurs moeilijk te maken, omdat zij als distributeur alleen gefocust waren op het aanhouden van voorraden en het afhandelen van de logistieke stroom naar de groothandels toe. 

Na een uitgebreid marktonderzoek en nauw contact met groothandels zijn wij erachter gekomen dat de groothandel de dynamische vraag naar duurzame producten en het aanhouden van reguliere voorraden moeilijk konden matchen. De eindklant werkt meer in concepten en besteedt tegenwoordig meer aandacht aan imago waardoor de groothandels klanten kwijtraakten aan nieuwe opkomende winkeliers met duurzame alternatieven. 

Medio 2018 zijn wij onze activiteiten gestart met de oprichting van ChainHubb. Eind januari 2019 was het zover, de oprichting van ChainHubb werd gerealiseerd.  

Gedurende het eerste jaar hebben wij onze eerste webshop online gezet om middels deze pilot de kinderziektes uit de organisatie uit te kunnen sluiten, de praktijk is namelijk niet altijd gelijk aan de theorie. In het tweede kwartaal van 2019 hebben wij onze werkstructuur en bedrijfsprocessen geoptimaliseerd en merken wij sinds het derde kwartaal van 2019 positieve vooruitgang. 

In het derde kwartaal van 2019 zijn wij van start gegaan met de ontwikkeling van onze dropship app. De ChainHubb App. Deze vormt een native integratie tussen LightspeedMagentoWooCommerceShopify en CCV-Shop. Door deze integratie kunnen webshopeigenaren efficiënt onze producten opnemen in hun assortiment. Midden maart 2020 gaat de app life. 

Op dit moment zijn de ontwikkelingen voor een nieuwe facilitaire productlijn, onder het merk Vabena, in volle gang. De naam Vabena stamt af van het woord vedana uit het boeddhisme. Het staat voor gevoelens en sensatie. Waarbij wij met Vabena willen inspelen op de aangename sensaties, emoties en gedachtes. Deze productlijn bestaat uit schoonmaakmiddelen, zepen, schoonmaakpapieren, industriële papieren, dispensers, vuilniszakken, doeken en sponzen.